Hør mere om EnergyMaster ved at kontakte Greenbyte på
Tlf. 70 27 70 47
eller
info@greenbyte.dk

Greenbyte Aps
Bjerrevej 95
8700 Horsens

Om EnergyMaster
EnergyMaster er et brugervenligt produkt, der kan hjælpe dig med at holde øje med dit energiforbrug. EnergyMaster er både en fordel for den enkelte forbruger og for virksomheder. Du kan holde øje med hvor meget el, vand og varme du forbruger på dagsbasis. EnergyMaster er webbaseret, og du får derfor dit eget login, hvor du kan se dit forbrug.

Få overblik - og spar penge
Når man ved hvor meget energi man bruger, er det lettere at ændre vaner. EnergyMaster visualiserer dit forbrug for dig på en overskuelig måde. Overblikket gennem EnergyMaster kan bruges til at sætte gang i tiltag for at spare på energiforbruget - og dermed spare penge. Overblikket kan f.eks. fortælle dig, hvornår du bruger meget energi, og du kan begynde at ændre vaner.

Opdag uhensigtsmæssigt forbrug
EnergyMaster kan vise uhensigtsmæssigt forbrug og fejl. Du kan for eksempel se, hvis dit forbrug pludselig stiger eller er unaturligt højt. På den måde kan du finde kilden til problemet, f.eks. et toilet der løber, og hurtigt få sat en stopper for det uønskede forbrug.

Specialtilpassede løsninger til virksomheder
EnergyMaster er et nyt produkt, som stadig udvikler sig. Det betyder også, at du kan få stor indflydelse på, hvordan du ønsker, at EnergyMaster skal fungere i din virksomhed. Vi lytter til dig og udarbejder en løsning, som er tilpasset din virksomhed og dine ønsker.
EnergyMaster er udviklet af Greenbyte Aps, som er en software-virksomhed indenfor energibranchen. Vi leverer løsninger til at overvåge forskellige former for energiproduktion og forbrug. EnergyMaster er det nyeste produkt i rækken, mens Greenbyte har over 10 års erfaring med overvågning af vindmøller og deres produktion.